Beleven

Ik bied verschillende theebelevingen aan, het is aan jou hoeveel je wilt ontdekken en over welk aspect je meer wilt leren.

LeoTea Tasting

Leer het verhaal van het kopje thee kennen en waarderen

Een theeceremonie staat voor theezetten met vakmanschap, aandacht en zorg. Ik leg je stap voor stap uit hoe dit werkt en hoe je uiteindelijk geniet van het perfecte kopje thee. Tijdens de LeoTea Tasting zal ik je in 2.5 uur leren welke theesoorten er zijn, wat het belang van water is en wat thee bijzonder maakt.

Prijs: va € 25,00

boeken

LeoTea Foodpairing

Foodpairing is niet alleen weggelegd voor wijnliefhebbers

Wil je meer te weten komen over wat thee kan doen met een gerecht? Ik laat je graag de mogelijkheden proeven. Een feest van hartige en zoete gerechtjes met bijpassende thee die de smaken accentueren. Van ontbijt tot avondeten, vlees tot veggie, thee is zo veelzijdig dat experimenteren nooit saai wordt.

Bij deze workshop aandacht voor mooie Twentse producten. Een bijzonder stukje Limousin vlees van Erve Elferman (www.boergondisch.nl), eerlijke kaas van Koelant (www.koelant.nl/) en groente uit eigen tuin gecombineerd met bijpassende mooie theeën.

Prijs: va € 35,00

boeken

LeoTea Talk

Voor degene die op zoek is naar eye-openers over thee

Zoek jij een spreker voor je evenement? Ik verzorg informatieve presentaties over thee waarbij verschillende onderwerpen mogelijk zijn: thee en gezondheid, thee en trends, thee en high-tea, etc. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Prijs: in overleg

boeken

LeoTea à la Carte

Laat je verrassen door iets anders dan anders

Voor een origineel vrijgezellenfeest, teamuitje of babyshower help ik je graag met diverse leuke tips en ideeën. Ik kan bijvoorbeeld een picknick, lunch of diner verzorgen in combinatie met een theeproeverij.

boeken

BEZOEKADRES

Spoorstraat 39
7573 AL Oldenzaal

CONTACT

leoni@leotea.nl
+31 (0)6 51 51 88 87